Последвайте ни

2021-ва година: Поглед през рамо

На прага на Новата 2022-ра година хвърлям един бърз поглед към таблото за управление в бекстейджа на kindercoder.blogspot  и към статистиката на страницата. От това, което виждам, и след малко анализ на историята на блога от началото му и през отминалите месеци, смело мога да заключа, че от юни насам за блога на Kinder Coder е настъпила своеобразна Ренесансова епоха. Ето защо: 

В блога има общо 56 активни статии, първата от които се появява през 2018-та година. А от юни, 2021 г. насам съм създала последните 39 статии. Което, на фона на общия брой, и мен самата ме изненадва като число. Ето как са разпределени по месеци тези принадлежащи на 2021-ва година 39 статии:


Общият брой на посещения през изминалите 12 месеца е 12,5 хиляди, като най-натоварено е било на 12.октомври с 622 посещения.

Трафик на блога за последните 6 месеца: Отбелязваме пик през октомври, както с количество статии, така и с брой посещения.

Но толкова за количеството! Сега за по-важното: качеството. Правя малка класация на най-посещаваните статии за отминалата година (и ако това е показател - за най-интересните за аудиторията). 

№5 Безплатни Scratch книги, помагала и ресурси - 707 посещения, създадена на 16.септември

№4 раSTEM без център за хиляди - 713 посещения, създадена на 28.август

№3 Логически задачи: 1.част - 751 посещения, създадена на 7.септември

№2 SCRATCH ADVENT КАЛЕНДАР – Ваканционно издание 2021-2022 - 993 посещения, създадена на 13.декември! Безспорно най-скоростно развилата се.

№1 Учим азбуката 2. част: Забавни и полезни работни листове - 1180 посещения, създадена на 11.октомври

Радвам се, че съм успяла да достигна до теб, скъпи Читателю! Надявам се и в бъдеще да успявам да намирам и открадвам време, за да напиша нещо в блога, което евентуално да бъде полезно и за теб! 

Весело посрещане на Новата година! До нови срещи там!

Поздрави: Kinder Coder

Коментари